Philadelphia Cheesecake (koude bereiding)
14 Porties
Voorbereidingstijd:30 min 
Totale tijd:2 uur 30 min 

Ingrediënten

    Image

    Een Philadelphia voor iedereen

    We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

    Ontdek alle producten
    Image

    Wist je dat?

    Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

    Lees over het recyclen van onze kuipjes

    Methode

    1. 1

      Vet de springvorm in met bakspray of een beetje boter. Verkruimel de koekjes met de boter in een keukenmachine. Verdeel het koekmengsel over de bodem van de springvorm. Strijk het geheel glad met de achterkant van een lepel.

    2. 2

      Klop de Philadelphia Naturel, yoghurt, basterdsuiker en vanillesuiker tot een smeuïge massa. Maak de garde of kloppers goed schoon. Strooi de klopfix al kloppend door de slagroom en klop de slagroom goed stijf.

    3. 3

      Spatel de slagroom door het Philadelphia-mengsel en verdeel de vulling gelijkmatig over de bodem.

    4. ImagePRO TIP Vulling: Met dit eenvoudige en klassieke basisrecept kun je eindeloos variëren. Meng het slagroommengsel ook eens met:

      ImagePRO TIP citroensap en fijngehakte citroenschil

      ImagePRO TIP fruit uit blik (uitgelekt)

      ImagePRO TIP jam in alle smaken (halveer dan wel de hoeveelheid suiker)

      ImagePRO TIP stukjes chocolade

      ImagePRO TIP gesmolten chocolade tussen de bodem en de vulling.

      ImagePRO TIP stukjes noga

      ImagePRO TIP Decoratie: fruit, met gelatine gebonden vruchtencoulis, chocolade snippers, gekonfijte citroen, gesmolten chocolade, karamel, kersen- of aardbeienvlaaivulling.

    5. 4

      Laat de taart minimaal 2 uur in de koelkast opstijven.

    +
    Image

    Ga je gang, vraag ons alles

    Bekijk alle veelgestelde vragenImage