Wij geloven dat gelukkige koeien de beste melk geven...
Omdat wij bij Philadelphia onze koeien zo goed verzorgen, hebben wij de prestigieuze award “Good Dairy Commendation” in Benelux gekregen.
…En kwaliteitsmelk betekent heerlijke Philadelphia!

Bij Philadelphia streven we ernaar onze producten die consumenten lekker vinden nóg beter te maken. Daarom werken wij constant aan de kwaliteit van onze producten, waarbij respect tonen voor het milieu een belangrijke rol speelt.

Philadelphia heeft de ‘Good Dairy Commendation’ Award 2013 gewonnen. Deze Award is uitgereikt aan het Philadelphia team in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Ierland! Philadelphia heeft deze Award gewonnen dankzij de voortdurende inzet voor de melkveehouderij en voor de inspanningen om de melk te verkrijgen van boeren waar de koeien in de wei lopen, wat een positief effect heeft op het dierenwelzijn van deze koeien.

The Good Dairy Commendation Award wordt toegekend door Compassion in World Farming, een toonaangevende organisatie die als doel heeft om de focus van de voedingsindustrie te leggen op het dierenwelzijn op boerderijen. Daarnaast willen zij bedrijven in Europa bewust maken van het dierenwelzijn door middel van hun huidige beleid en afspraken die positieve impact hebben op het welzijn van deze dieren.
Klik hier voor meer informatie over Good Dairy Commendation.