Oreo cheesecake
Loading the player...
  • Bereidingstijd 30 '
  • total time: 150 '
6

Ingrediƫnten

  • Bodem:
  • 200 g Oreo koekjes
  • 50 g boter
  • Vulling:
  • 400 g Philadelphia Naturel
  • 0.5 tl vanille extract
  • 100 g poedersuiker
  • 350 g geklopte slagroom
  • 150 ml Griekse yoghurt
  • Decoratie:
  • 60 g Oreo koekjes

Instructies

  • Vet de springvorm in en bekleed de onderkant en zijkanten met bakpapier. Doe de Oreo koekjes in een plastic diepvries zakje en rol met een deegroller de koekjes fijn.
  • Smelt de boter (15 sec.) in de magnetron en mix het met de fijngemalen koekjes. Doe de mix in de springvorm en druk aan met de achterkant van een lepel. Zet de springvorm in de koeling terwijl je de vulling maakt.
  • Voeg de Philadelphia, Griekse yoghurt, geklopte slagroom, poedersuiker en het vanille extract samen in een kom en mix het tot een gladde massa. Verspreid de vulling bovenop de afgekoelde bodem en zet het terug in de koeling voor minimaal 2 uur.
  • Maak je Philadelphia cheesecake af met verkruimelde Oreo koekjes. Doe dit zo kort mogelijk voor serveren.

TipsTip

Voedingswaarde Informatie

Waarden Voedingsrichtlijn
Energie 2303,2 kJ
kcal 550,0 kcal
Vet 41,1 g
Koolhydraten 39,4 g
Eiwitten 6,0 g
waarvan verzadigd 25,5 g
Voedingsvezels 0,9 g
waarvan suikers 29,3 g