Philly Naanbrood Pizza met tomaat
No Video
  • Bereidingstijd 15 '
  • total time: 30 '
4

Ingrediënten

  • 200 g cherrytomaatjes, gehalveerd
  • een paar takjes verse tijm
  • 1 el olijfolie
  • 1 pakje (195 g) naanbrood met knoflook
  • 150 g Philadelphia Mediterrane Kruiden
  • grove zwarte peper
  • 2 verse tomaten

Instructies

  • Verwarm de oven op 180 °C (gasstand 4). Plaats de cherrytomaatjes op een bakplaat en besprenkel ze met de tijm en olijfolie. Bak ze 15 minuten in de oven.
  • De verse tomaten even onderdompelen in kokend water, daarna onmiddellijk afkoelen in koud water. Meestal valt het velletje om de tomaat er dan al af, zo niet dan lostrekken. Pureer hierna met een staafmixer het vruchtvlees. Meng de gepureerde tomaat met de Philadelphia.
  • Verhit ondertussen het naanbrood, zoals aangegeven op de verpakking.
  • Besmeer het warme naanbrood met het Philadelphia-tomaat mengsel en verdeel de geroosterde cherrytomaatjes (inclusief het kooksap en de tijm) over de broden.
  • Garneer met wat zwarte peper.

TipsTip

Voedingswaarde Informatie

Waarden Voedingsrichtlijn