Bastogne cheesecake
6 Porties
Voorbereidingstijd:30 min 
Totale tijd:1 uur 55 min 

Ingrediënten

    Image

    Een Philadelphia voor iedereen

    We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

    Ontdek alle producten
    Image

    Wist je dat?

    Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

    Lees over het recyclen van onze kuipjes

    Methode

    1. 1

      Vet de springvorm in en bekleed de onderkant en zijkanten met bakpapier. Doe de Bastogne koekjes in een plastic diepvries zakje en rol met een deegroller de koekjes fijn.

    2. 2

      Smelt de boter (15 sec.) in de magnetron en mix het met de fijngemalen koekjes. Doe de mix in de springvorm en druk aan met de achterkant van een lepel. Zet de springvorm in de koeling terwijl je de vulling maakt.

    3. 3

      Voeg de Philadelphia, poedersuiker, zure room en vanille extract samen in een kom en mix het tot een gladde massa. Verspreid de vulling bovenop de afgekoelde bodem en zet het terug in de koeling voor minimaal 2 uur.

    4. 4

      Decoreer de cheesecake met wat jam en rode vruchten. Doe dit zo kort mogelijk voor serveren.

    +
    Image

    Ga je gang, vraag ons alles

    Bekijk alle veelgestelde vragenImage