Bastogne cheesecake
Loading the player...
  • Bereidingstijd 30 '
  • total time: 115 '
6

Ingrediƫnten

  • Bodem:
  • 130 g Bastogne koekjes
  • 40 g boter
  • Vulling:
  • 400 g Philadelphia Naturel
  • 60 g poedersuiker
  • 125 ml zure room
  • 2 tl vanille extract
  • Decoratie:
  • rode vruchten
  • jam

Instructies

  • Vet de springvorm in en bekleed de onderkant en zijkanten met bakpapier. Doe de Bastogne koekjes in een plastic diepvries zakje en rol met een deegroller de koekjes fijn.
  • Smelt de boter (15 sec.) in de magnetron en mix het met de fijngemalen koekjes. Doe de mix in de springvorm en druk aan met de achterkant van een lepel. Zet de springvorm in de koeling terwijl je de vulling maakt.
  • Voeg de Philadelphia, poedersuiker, zure room en vanille extract samen in een kom en mix het tot een gladde massa. Verspreid de vulling bovenop de afgekoelde bodem en zet het terug in de koeling voor minimaal 2 uur.
  • Decoreer de cheesecake met wat jam en rode vruchten. Doe dit zo kort mogelijk voor serveren.

TipsTip

Voedingswaarde Informatie

Waarden Voedingsrichtlijn
Energie 1260,5 kJ
kcal 301,0 kcal
Vet 21,5 g
Koolhydraten 23,8 g
Eiwitten 4,1 g
waarvan verzadigd 11,6 g
Zout 0,2 g
Voedingsvezels 3,7 g
waarvan suikers 18,5 g
Hoe gebruiken we cookies op Philadelphia.co.nl: Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken. Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons Cookiebeleid bekijken. Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons Cookiebeleid.