Bladerdeeg taart
3 Porties
Voorbereidingstijd:20 min 
Totale tijd:50 min 

Ingrediënten

    Image

    Een Philadelphia voor iedereen

    We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

    Ontdek alle producten
    Image

    Wist je dat?

    Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

    Lees over het recyclen van onze kuipjes

    Methode

    1. 1

      Verwarm de bakoven voor op 210 °C (boven-/onderwarmte) en bekleed een bakplaat met bakpapier. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in 3 rechthoeken. Vouw de randen van de bladerdeeg rechthoeken elk 2 cm naar binnen en druk de rand naar beneden.

    2. 2

      Leg het bladerdeeg op een bakplaat en bak ze 10 minuten in het midden van de oven (midden). Bak het spek in een pan tot het krokant is. Was en droog de asperges en verwijder de houtachtige uiteinden. Snijd de grote asperges in de lengte door.

    3. 3

      Haal het bladerdeeg uit de oven en druk de randen met een vork lichtjes aan. Verdeel het spek, de asperges en de doperwten over het bladerdeeg. Open de eieren voorzichtig en laat ze op de bladerdeegtaartjes glijden.

    4. ImagePRO TIP Strooi naar smaak kervel of peterselie over de ovenverse taartjes.

    5. 4

      Verdeel de Philadelphia met een theelepel over de taartjes en bak ze 15-20 min. in het midden van de oven totdat ze krokant zijn. Breng op smaak met zout en peper.

    +
    Image

    Ga je gang, vraag ons alles

    Bekijk alle veelgestelde vragenImage