Cheesecake uit de oven
12 Porties
Voorbereidingstijd:25 min 
Totale tijd:2 uur 55 min 

Ingrediënten

    Image

    Een Philadelphia voor iedereen

    We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

    Ontdek alle producten
    Image

    Wist je dat?

    Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

    Lees over het recyclen van onze kuipjes

    Methode

    1. 1

      Vet de springvorm in en bekleed de onderkant en zijkanten met bakpapier. Mix de gesmolten boter met de koekkruimels. Doe de mix in de springvorm (±22 cm) en druk aan met de achterkant van een lepel. Zet de springvorm in de koeling terwijl je de vulling maakt.

    2. 2

      Doe de Philadelphia en de witte basterdsuiker in een kom en mix het tot een gladde massa. Voeg de eieren één voor één toe. Roer de bloem, zure room, citroenschil en citroensap erdoorheen. Schep dit mengsel bovenop de koekbodem in de springvorm.

    3. 3

      Bak de cheesecake 1 uur op 170 ºC tot hij stevig is. Zet de oven uit, maar laat de cheesecake nog 1 uur in de oven staan. Laat hem compleet afkoelen voor serveren.

    4. 4

      Decoreer eventueel met besjes of ander fruit.

    +
    Image

    Ga je gang, vraag ons alles

    Bekijk alle veelgestelde vragenImage