![](/static/ready-4fe1ca4c518f2da9335c88947456049d.png)
Ingrediënten
Een Philadelphia voor iedereen
We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?
Wist je dat?
Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.
Methode
1
Verwarm de oven voor op 135 graden (boven- en onderwarmte).
2
Smelt de boter in een pannetje. Maal de Bastognekoeken fijn in een keukenmachine en meng met de gesmolten boter.
3
Vet een muffinvorm met 9 vormpjes in met een beetje boter en leg overal bakpapiertjes in.
4
Spatel het koekjesmengsel in de vormpjes en zet in de koelkast voor zo’n 15 minuten.
5
Klop ondertussen de Philadelphia Naturel met de suiker tot een los en luchtig geheel. Voeg de zure room en het vanille-extract hieraan toe en klop goed door.
6
Voeg dan al kloppend één voor één de eieren toe. Voeg pas een nieuw ei toe als het vorige ei helemaal is opgenomen.
7
Giet het beslag in de vormpjes en zet op een bakplaat. Bak de mini cheesecakes zo’n 40-45 minuten in het midden van de oven.
8
Laat de cheesecakes helemaal afkoelen en laat ze daarna minstens 2 uur opstijven in de koelkast.
9
Snijd ondertussen de kroontjes van de aardbeien en snijd ze in plakjes.
10
Verdeel de plakjes aardbei over de mini cheesecakes voor het serveren.