Paas Cheesecake
8 Porties
Voorbereidingstijd:20 min 
Totale tijd:1 uur 20 min 

Ingrediënten

  Image

  Een Philadelphia voor iedereen

  We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

  Ontdek alle producten
  Image

  Wist je dat?

  Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

  Lees over het recyclen van onze kuipjes

  Methode

  1. 1

   Verkruimel de Bastogne koeken in een keukenmachine en meng het met de muesli. Smelt de boter (15 sec) in de magnetron en meng het met de verkruimelde koekjes. Doe de mix in een met bakpapier beklede springvorm en druk aan met de achterkant van een natte lepel. Zet de springvorm in de koeling terwijl je de vulling maakt.

  2. 2

   Week de gelatine blaadjes 5 minuten in een kom met koud water en knijp ze daarna goed uit. Verwarm de slagroom en de poedersuiker in een steelpan en zorg ervoor dat het net niet kookt. Haal de pan van het vuur en laat de gelatine blaadjes hierin smelten. Roer dit mengsel tot het afgekoeld is.

  3. 3

   Schraap het merg uit het vanillestokje. Mix de Philadelphia met de room, de suiker en het vanillemerg tot een gladde massa. Verspreid de vulling bovenop de afgekoelde bodem en zet het geheel terug in de koeling voor minimaal 1 uur.

  4. 4

   Rasp de marsepein, zodat er kleine reepjes ontstaan. Creëer met deze marsepeinreepjes een nest in het midden van de cake. Decoreer het nest met de verschillende eieren.

  +
  Image

  Ga je gang, vraag ons alles

  Bekijk alle veelgestelde vragenImage