Paas cheesecake in glaasjes
6 Porties
Voorbereidingstijd:20 min 
Totale tijd:1 uur 20 min 

Ingrediënten

    Image

    Een Philadelphia voor iedereen

    We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

    Ontdek alle producten
    Image

    Wist je dat?

    Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

    Lees over het recyclen van onze kuipjes

    Methode

    1. 1

      Verkruimel de Bastogne koeken in een keukenmachine en meng het met de muesli. Smelt de boter (15 sec) in de magnetron en meng het met de verkruimelde koekjes. Verdeel het mengsel over de glaasjes. Zet ze in de koeling terwijl je de vulling maakt.

    2. 2

      Schraap het merg uit het vanillestokje. Mix de Philadelphia met de room, de suiker en het vanillemerg tot een gladde massa.

    3. 3

      Vul een spuitzak met het cheesecake mengsel en verspreid het over de glaasjes bovenop de koekbodem. Zet de glaasjes terug in de koeling voor minimaal 1 uur.

    4. 4

      Smelt de chocolade (1 min) in de magnetron en meng het met de Philadelphia. Schep het mengsel in een spuitzak en spuit een chocoladenest in het midden van elk glas. Decoreer het nest met de paaseieren.

    +
    Image

    Ga je gang, vraag ons alles

    Bekijk alle veelgestelde vragenImage