Philadelphia Cheesecake met Framboos en Kokos
10 Porties
Voorbereidingstijd:30 min 
Totale tijd:2 uur 30 min 

Ingrediënten

    Image

    Een Philadelphia voor iedereen

    We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

    Ontdek alle producten
    Image

    Wist je dat?

    Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

    Lees over het recyclen van onze kuipjes

    Methode

    1. 1

      Vet de taartvorm in met boter.

    2. 2

      Verkruimel het hele pak Bastogne koeken.

    3. 3

      Smelt de boter in een pannetje en meng het met de Bastogne kruimels en de kokosrasp.

    4. 4

      Beleg de bodem van de springvorm met het Bastogne mengsel en zet het in de koelkast.

    5. 5

      Leg de gelatine blaadjes voor 5 min. in een bakje met koud water.

    6. 6

      Meng vervolgens de Philadelphia, yoghurt, ahornsiroop en citroensap in een grote kom.

    7. 7

      Knijp de gelatineblaadjes uit en leg ze in een steelpan met een paar lepels water. Smelt de gelatine tot het vloeibaar is. Giet de gelatine bij het Philadelphia-mengsel en roer het mengsel goed door.

    8. 8

      Haal de vorm met de bodem uit de koelkast en vul de vorm met het Philadelphia-mengsel.

    9. 9

      Doe 150 gram frambozen in de keukenmachine/blender en meng het tot een glad mengsel. Druppel het frambozenmengsel op de Philadelphia Cheesecake en maak met een mes rondjes voor een ‘swirl’ effect. Zet het daarna voor 2 uur in de koelkast.

    10. 10

      Garneer de Philadelphia Cheesecake vlak voor servering met de kokosvlokken en de overige frambozen.

    +
    Image

    Ga je gang, vraag ons alles

    Bekijk alle veelgestelde vragenImage