Philadelphia Mango Framboos Cheesecake
12 Porties
Voorbereidingstijd:20 min 
Totale tijd:4 uur 20 min 

Ingrediënten

  Image

  Een Philadelphia voor iedereen

  We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

  Ontdek alle producten
  Image

  Wist je dat?

  Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

  Lees over het recyclen van onze kuipjes

  Methode

  1. 1

   Bodem:

   Doe de koekjes in een plastic diepvrieszakje en sla/rol met een deegroller de koekjes fijn. Smelt de boter in de magnetron en meng in een kom met de fijngemalen koekjes. Verdeel het mengsel over de bodem van een ingevette springvorm (Ø 26 cm) en druk aan met de achterkant van een natte lepel. Zet de springvorm in de koeling terwijl je de vulling maakt.

  2. 2

   Vulling:

   Klop de Philadelphia, yoghurt en citroensap tot een gladde massa. Week ondertussen de gelatineblaadjes 10 minuten in koud water. Doe 150 ml water en suiker in een pan en verhit zachtjes (niet laten koken). Haal de gelatineblaadjes uit het water en knijp goed uit; leg de gelatineblaadjes in de pan met water en suiker. Blijf roeren totdat de gelatine compleet gesmolten is. Mix het vervolgens snel door het Philadelphia-yoghurt mengsel en klop het mengsel opnieuw tot een gladde massa. Pak de springvorm uit de koelkast, giet het mengsel in de springvorm en laat het minstens 4 uur in de koelkast staan.

  3. 3

   Decoratie:

   Decoreer de cheesecake vlak voor het serveren met de mangoplakken, mangopuree en de frambozen.

  +
  Image

  Ga je gang, vraag ons alles

  Bekijk alle veelgestelde vragenImage