Philadelphia Mango Framboos Cheesecake
Loading the player...
  • Bereidingstijd 20 '
  • total time: 260 '
12

Ingredi├źnten

  • Voor de bodem:
  • 150 g koekjes (tip: Bastogne)
  • 125 g boter
  • Voor de cheesecake vulling:
  • 500 g Philadelphia Naturel
  • 300 g yoghurt
  • 0.5 vanillestokje
  • 1 citroen
  • 3 gelatineblaadjes
  • 100 g suiker
  • Voor de decoratie:
  • 1 mango, geschild en in dunne plakjes gesneden
  • 70 g mangopuree
  • 6 frambozen

Instructies

  • Bodem:

    Doe de koekjes in een plastic diepvrieszakje en sla/rol met een deegroller de koekjes fijn. Smelt de boter in de magnetron en meng in een kom met de fijngemalen koekjes. Verdeel het mengsel over de bodem van een ingevette springvorm (├ś 26 cm) en druk aan met de achterkant van een natte lepel. Zet de springvorm in de koeling terwijl je de vulling maakt.

  • Vulling:

    Klop de Philadelphia, yoghurt en citroensap tot een gladde massa. Week ondertussen de gelatineblaadjes 10 minuten in koud water. Doe 150 ml water en suiker in een pan en verhit zachtjes (niet laten koken). Haal de gelatineblaadjes uit het water en knijp goed uit; leg de gelatineblaadjes in de pan met water en suiker. Blijf roeren totdat de gelatine compleet gesmolten is. Mix het vervolgens snel door het Philadelphia-yoghurt mengsel en klop het mengsel opnieuw tot een gladde massa. Pak de springvorm uit de koelkast, giet het mengsel in de springvorm en laat het minstens 4 uur in de koelkast staan.

  • Decoratie:

    Decoreer de cheesecake vlak voor het serveren met de mangoplakken, mangopuree en de frambozen.

TipsTip

Voedingswaarde Informatie

Waarden Voedingsrichtlijn
Energie 1536,8 kJ
kcal 367,0 kcal
Vet 20,1 g
Koolhydraten 27,6 g
Eiwitten 20,3 g
Voedingsvezels 0,6 g
Hoe gebruiken we cookies op Philadelphia.co.nl: Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken. Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons Cookiebeleid bekijken. Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons Cookiebeleid.