Pittige Thaise viscurry
4 Porties
Voorbereidingstijd:25 min 
Totale tijd:25 min 

Ingrediënten

    Image

    Een Philadelphia voor iedereen

    We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

    Ontdek alle producten
    Image

    Wist je dat?

    Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

    Lees over het recyclen van onze kuipjes

    Methode

    1. 1

      Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Snijd het pepertje zeer fijn en de lente-ui in ringetjes. Snijd de vis in stukken. Maak de sugar snaps schoon.

    2. 2

      Verhit de currypasta 1 minuut op laag vuur in een hapjespan. Voeg de melk en de Philadelphia Naturel Light toe en laat het smelten. Doe het pepertje erbij en verwarm de saus nog enkele minuten.

    3. 3

      Schep de lente-uitjes, vis, garnalen en sugar snaps door de saus. Stoof nog 5 minuten tot het visvlees wit is en de garnalen roze kleuren. Hak intussen de korianderblaadjes grof.

    4. ImagePRO TIP Vervang voor een nog exotischer smaak de melk door 100 ml kokosmelk. Laat de saus niet koken!

    5. 4

      Serveer de viscurry met de rijst en een partje limoen. Strooi wat koriander over het gerecht.

    +
    Image

    Ga je gang, vraag ons alles

    Bekijk alle veelgestelde vragenImage