Salade met gevulde kerstomaatjes
4 Porties
Voorbereidingstijd:25 min 
Totale tijd:25 min 

Ingrediënten

    Image

    Een Philadelphia voor iedereen

    We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

    Ontdek alle producten
    Image

    Wist je dat?

    Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

    Lees over het recyclen van onze kuipjes

    Methode

    1. 1

      Roer in een kom de helft van de Philadelphia Naturel Light los met de melk en de olijfolie. Breng de dressing op smaak met de mosterd, een mespunt zout en wat peper.

    2. 2

      Was en droog de kerstomaatjes. Snijd het kapje eraf en schep met een theelepel de zaadjes eruit. Bestrooi de binnenkant met een beetje zout en peper. Vul de tomaatjes met de rest van de Philadelphia.

    3. 3

      Was de veldsla en de venkel. Snijd of schaaf de venkel in flinterdunne plakjes. Halveer en schil de avocado, verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Besprenkel ze meteen met citroensap, tegen verkleuren. Rooster de amandelen lichtbruin in een droge koekenpan met antiaanbaklaag.

    4. 4

      Verdeel de veldsla, venkel en avocado over de borden. Strooi de amandelen erover en besprenkel met de dressing. Plaats op elke salade 3 gevulde tomaatjes.

    +
    Image

    Ga je gang, vraag ons alles

    Bekijk alle veelgestelde vragenImage