S’mores cheesecake
12 Porties
Voorbereidingstijd:30 min 
Totale tijd:4 uur 30 min 

Ingrediënten

    Image

    Een Philadelphia voor iedereen

    We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

    Ontdek alle producten
    Image

    Wist je dat?

    Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

    Lees over het recyclen van onze kuipjes

    Methode

    1. 1

      Verwarm de oven voor op 135 graden (boven- en onderwarmte).

    2. 2

      Laat de boter smelten in een pannetje. Maal de Bastognekoekjes fijn in een keukenmachine en meng met de gesmolten boter.

    3. 3

      Vet een springvorm met een doorsnede van 24 centimeter in met wat boter en bedek met bakpapier. Spatel het koekjesmengsel in de springvorm en zet in de koelkast voor zo’n 15 minuten.

    4. 4

      Klop ondertussen de Philadelphia Naturel met de suiker tot een los en luchtig geheel. Voeg de zure room en het vanille-extract toe en klop goed door.

    5. 5

      Voeg dan al kloppend één voor één de eieren toe. Voeg pas een nieuw ei toe als het vorige ei helemaal is opgenomen.

    6. 6

      Giet het beslag in de springvorm en bak de cheesecake zo’n 50-55 minuten in het midden van de oven. Laat de cheesecake daarna helemaal afkoelen en laat hem minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.

    7. 7

      Verwarm vervolgens de oven voor op 200 graden op de grillstand. Snijd de marshmallows in de breedte doormidden en leg ze naast elkaar op de opgestijfde cheesecake.

    8. 8

      Zet de cheesecake voor nog zo’n 5 minuten in de oven. Houd goed in de gaten dat de marshmallows niet verbranden.

    9. 9

      Smelt ondertussen de Milka Alpenmelkchocolade au-bain-marie of in de magnetron en drizzle dit over de cheesecake voordat je gaat serveren.

    +
    Image

    Ga je gang, vraag ons alles

    Bekijk alle veelgestelde vragenImage